Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Pentameter med refräng om väderkvarnar typ


Don Quixote av idag


Kliv ner, stig av din höga häst, ditt svin
och torka bort ditt feta, fula grin
du ursäkt för en mänska, kan du gå
du trampar ju för fan på min tå

Ditt avskräde, din ruttna, kassa skit
vem fan sa, till dig, att komma hit
finns ingen mer än jag som kan förstå
du trampar ju för fan på min tå

Men vänta du, tills jag blir stor och stark
Jag lyfter skrot och käkar sten och bark
ja akta dig, du skall på käften få
du trampar ju för fan på min tå




Fri vers av Karl
Läst 320 gånger
Publicerad 2005-03-25 18:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Karl