Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fjärilsflykt

 

Lätta pulvriga vingar
lyfter mot himlens blå oändlighet

Färger svävandes i solens blixtrande sken
mot ängars sötdoftande blomning

En fjärils flykt till drömmens horisont

Min själ fäller sakta ut sina färgpudrade vingar
för att sväva till dig, min nektar




Fri vers av Jannike
Läst 418 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2007-07-06 15:53



Bookmark and Share


    Lindizz
Mjuk och fin text, tycker du har lyckats väldigt bra!
2007-07-06
  > Nästa text
< Föregående

Jannike
Jannike