Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ja


Självmotsägelser


Dagarna blir längre
natten lika så
rummet tycks mig trängre
än när vi var två

Vinet sinar redan
trots att jag köpt mer
skratten dödar ledan
fastän ingen ler

Ruset är en susning
om en annan värld
blandad med förtjusning,
blek och kall och tärd

Minns jag inget alls
om jag allting glömmer
kysser jag din hals
även om jag drömmer

Frågor kräver svar
svaren föds ur lågor
om jag inga har
räcker det med frågor




Fri vers av Karl
Läst 310 gånger
Publicerad 2005-03-26 01:47



Bookmark and Share


  madinsane
bra rimmelimmat! bra ordflöde. bra, helt enkelt!
2005-03-26
  > Nästa text
< Föregående

Karl