Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Allas hjärtan slutar slå

Så slocknar alla lampor
Så slutar alla ljus att brinna
- Någon gång
När glödtråden brunnit av
När stearinet har smält bort
När bara du och jag står kvar
Vad blev det utav oss?
Vi varken brann eller smalt
Men vi slocknade
Som allt slocknar
Förr eller senare




Fri vers av Suzan
Läst 279 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-07-08 16:33



Bookmark and Share


    theredroses
Vacker dikt. fina ord:)
2007-07-08
  > Nästa text
< Föregående

Suzan
Suzan