Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Spegelbild


Tittar stumt
in i spegelbilden

Reflektioner av
mig!
av min sorg

min glädje
min ensamhet

Samma verklighet
eller
annorlunda?

Alla mina ärr
på fel sida.

Också jag
spegelvänd?

Är jag lycklig där
på andra sidan?




Fri vers av Suzan
Läst 259 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-07-08 16:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Suzan
Suzan