Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Påfågelöga

Inachis Io
Den vackraste av dem alla
ett skådespel av färger
Så med ett enda vingslag
är världen annorlunda




Fri vers av Suzan
Läst 310 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-07-08 18:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Suzan
Suzan