Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...om han nu finns.


Jag tror att han där uppe ville något...

sitter

på planet

hem

från ett

land där solen

står högt

och man svettas

lätt

till detta

land där

det regnar

och blåser

men ändå det

land jag

älskar

sitter och

läser manga

ser inskickade

teckningar

ser på en

som någon

målat

av

det är min

favoritserie

som någon

målat

tittar på

namnet

"jag

hade rätt"

tänker jag

för det

är ditt

namn

som står

där

ditt

ditt vackra

namn som

jag drömmer

om

om han där

uppe finns

så tror

jag att

han ville

visa

om vi hör

ihop

 nu vet

jag inte

om vi hör

ihop

med det

hoppas jag

 

plötsligt blir

teckningen

med

ditt namn

mycket finare




Fri vers av Hinata
Läst 397 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-07-09 10:21



Bookmark and Share


    legolas
Sista strofen suverän, tycker om stilen.
Så rent o snyggt utan en massa tecken, precis som Bruno K. Öijer.
2007-07-12

    Noyle
Något lång, jag tycker du skulle dela upp det lite nu när du inte har punkter.
Men, bra anyway.
2007-07-09
  > Nästa text
< Föregående

Hinata
Hinata