Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

liv

Så vacker var världen.
Att jag dog för den.

Och vaknade till liv.




Bunden vers (Haiku) av Maria Zena Viklund
Läst 536 gånger och applåderad av 8 personer
Utvald text
Publicerad 2007-07-10 10:32



Bookmark and Share


  Mikael Lövkvist
Ps. Ja, (apropå din kommentar / likheterna)
precis så. Tack för att du visade på parallellerna, vännen.
2007-08-22

  Mikael Lövkvist
Strålande! Bokmärks.
2007-08-11

  Lejonhjärtas poesi
Berör mig, mycket vacker!
2007-07-27

  Ken Taurus
Fint! Kanske en kärleksdikt, kanske en andlig dikt. Får mig att tänka på Jesus.
2007-07-23

  Bjarne Nordbö
Kan det bli mer klockrent.
2007-07-14

  Daniel_78 VIP
mmm
2007-07-10

  Kameleont
Vackert tjejen!
2007-07-10

  stella
Som att vara kär och sen återuppstå...Back to reality! Kort och bra!
2007-07-10
  > Nästa text
< Föregående

Maria Zena Viklund
Maria Zena Viklund