Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

bomullstussar

Bomullstussar faller ner.
Mjukt o sakta.

Landar på näsan.

Kittlar mina sinnen.
Väcker mitt väsen.

Får mig att le.

Bomullstussar på marken.
Så mjukt o skönt.

Smeker mina fötter.

Barfota i bomullsmoln.
Svävar förbi.

Stillsamt o förevigt fri.





Fri vers av Maria Zena Viklund
Läst 429 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2007-07-10 10:53



Bookmark and Share


  Ken Taurus
Gillar mjuka dikter!
2007-07-23

  Micael Axelsson
Som att landa i ett drömlikt tillstånd, där hela Jaget svävar i ren harmoni. Befriande och lekfull, som får en att känna det bubbliga leendet spridas innifrån tills det att alla ser det
2007-07-16

  * Ammi *
har du bomull i öronen frågade ett barn mig när jag inte var nog uppmärksam, bomull är bra!
2007-07-14

  Bjarne Nordbö
Bomullens nya ansikte skådas. Ljuvligt.
2007-07-14

  Söder
Härlig och skön dikt :)
2007-07-10

    ej medlem längre
svävande abstrakt.
jag gillar den.och blir lugn.
2007-07-10

  ospray
Snyggt skrivet !
2007-07-10
  > Nästa text
< Föregående

Maria Zena Viklund
Maria Zena Viklund