Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

blodsmak

Dina ord skär sönder mitt inre.

Fyller mig med blodsmak i munnen.

Jag spottar ut det.

Lämnar dig med brustet hjärta i ditt nymålade ansikte.




Fri vers av Maria Zena Viklund
Läst 436 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-07-10 12:31



Bookmark and Share


  Micael Axelsson
Det känns hjärtskärande, vilket intensifieras genom den energi som dikten är skriven ur. Det kraftiga bildspråket höjer det hela ännu ett snäpp.
2007-07-16

  Nina V A
ruskigt rasande beskrivande och intensiv slutrad, skapar helhet av starkt slag
2007-07-14

  Jannike
Den här var mycket bra skrivet! Varje ord känns precis rätt, så att jag kan känna blodsmaken..
2007-07-14

  Bjarne Nordbö
Helt underbart, du är en ny favorit redan efter två lösta. Hurra.
2007-07-14

  Dilsewat
Vackert, påminner mig om:
\"I eat the kernel and throw out the evil weed\"
2007-07-12

  danshäxan
Hej!
Jag gillar verkligen din dikt.
Se mina kommentarer inom parentes. / danshäxan


blodsmak (snygg titel... allvarlig och stark)

Dina ord skär sönder mitt inre. (tydlig bild - starkt)

Fyller mig med blodsmak i munnen. (bra bildspråk)

Jag spottar ut det. (passar rätt in här! )

Lämnar dig med brustet hjärta i ditt nymålade ansikte.
(kaxigt och väldigt definitivt...)
2007-07-10
  > Nästa text
< Föregående

Maria Zena Viklund
Maria Zena Viklund