Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Natten då oskulder togs och hjärtan blev kvar i gruset


På grusvägen, i
skogen,
där vi stannade
till och du
tog av mig mina
kläder
och därefter min
hud.

I gläntan där vi
delade
något större
än våra pulserande
tonårskroppar
kunde förstå och
lusten blev
så stor att våra
hjärtan nästan
sprängdes

Där luktar gräset
fortfarande
sensommarregn
och marken är
fortfarande
märkligt brunröd
som av
rost eller torkat
blod från de hjärtan
som krossades
den natten

Natten då
norrskenets
färger aldrig verkade
ta slut
Natten då oskulder
togs
och hjärtan blev kvar
i gruset.

Jag vet
för idag var
jag där, igen
och letade
efter min
barndom.




Fri vers av Suzan
Läst 428 gånger
Publicerad 2007-07-10 13:35



Bookmark and Share


  frostblomma
Jag berörs starkt av det här.
2010-03-28

  sonic
vädigt fint skrivet
2007-07-10

  GothPrinsessa
ååh.. den va fin... den e på nåt sätt både sorglig och lycklig på samma gång... ja känner igen den kännslan^^
2007-07-10

  GothPrinsessa
ååh.. den va fin... den e på nåt sätt både sorglig och lycklig på samma gång... ja känner igen den kännslan^^
2007-07-10

  GothPrinsessa
ååh.. den va fin... den e på nåt sätt både sorglig och lycklig på samma gång... ja känner igen den kännslan^^
2007-07-10
  > Nästa text
< Föregående

Suzan
Suzan