Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rött

Rött ursinne i dina ögon

Rött tegeltak på rivningshuset

Rött ljus i alla korsningar

Rött blodstänk på väggarna

- ännu en blå dag i mitt liv




Fri vers av Tass
Läst 417 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-07-10 13:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tass
Tass