Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

eftertankens bittra kalk

ord om folkmord
terror med historia
tanketvång

utan att tänka

efter

kommunismens brott
att förlora makt
-kampen

utan att tänka

efter

kapitalismens brott
får vi inte tala
om

utan bara tänka

eftertankens
bittra kalk

där krig är fred
och barn
blir både
offer
och
förövare

i ett utdraget
folktankemord




Fri vers av Tass
Läst 418 gånger
Publicerad 2008-04-08 13:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tass
Tass