Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Solsken i mörker

 

 

Öde öden utvisade utavframtiden

Skrik av vånda, vånda rop skälver luften

Slinker in genom dörrens aldrig nog stängda karm

Årtiondets gullunge äro en gammal kvinna en gammal man

De skiner solsken i ett mörker som ens aldrig borde varit

 

En fluga lägger ödet i den gamles mat

Han slukar portioner hela

Slukar öden medan han stilla närmar sig döden

Gammal vänder blickar vänder leenden

vänder sura miner upp och ner

Lämnar dig i ovissheten mer och mer

 

Älskade Älskade gamle man gamle kvinna

Du haver ett hjärta Guld värt att vinna




Fri vers av Flickan*i*L*för*Lycka*
Läst 206 gånger
Publicerad 2007-07-10 17:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Flickan*i*L*för*Lycka*
Flickan*i*L*för*Lycka*