Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Får jag smaka på dig?


Får jag smaka
på dig?
Där nere
du vet.

En tveksam
tystad
innan det redan är
för sent

Din hand
trycks mjukt mot
mitt blygdben
som för
att ta spjärn.

Min kropp fylls
av vällust och
olust
i en färgrann
kompott

Så möter dina
läppar mina
läppar i
en eufori av
kåthet, kärlek och
njutning.

En intimitet
som bygger
broar
mellan våra
hjärtan

Nu är jag
ett
med dig




Fri vers av Suzan
Läst 399 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2007-07-10 18:56



Bookmark and Share


  Maria Zena Viklund
vacker o njutningsfylld!
2007-07-14

  Bjarne Nordbö
En sensuell pärla har du vaskat fram här. Myser. Snyggt.
2007-07-14
  > Nästa text
< Föregående

Suzan
Suzan