Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett litet tänk

Motsatsen till sorg är glädje
Motsatsen till glädje är otänkbar

Motsatsen till längtan är närhet
Motsatsen till är närhet är otänkbar

Är motsatsen till det otänkbara
tänkbart?




Fri vers av Carol Baylis
Läst 304 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-07-10 22:51



Bookmark and Share


  jörgen g
Snyggt!
2010-01-09

  Rosmarin
Tankeväckande!
2007-07-21

  Jer
Lägger min röst på poesi;
där det mesta verkar
allt annat än...
otänkbara.
2007-07-11

    ej medlem längre
Japp!
Det är det! *S*
Bra denna!
2007-07-10
  > Nästa text
< Föregående

Carol Baylis
Carol Baylis