Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I nuet

\"Ishi-symbolen\" 

Där

nu ser jag den

solen går upp
bakom björkarna

jag låter den torka daggen
väcka bonden
värma dagen

nu kan jag vara lugn

somnar sakta om igen

 




Fri vers av Carol Baylis
Läst 623 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-07-11 06:19



Bookmark and Share


  Tina Q
Gäääsp..... så sömnig, sköööön fridagskänsla......
Gillar din somna-om-dikt!
2007-07-11
  > Nästa text
< Föregående

Carol Baylis
Carol Baylis