Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tack bror, för ditt språk. och din kärlek.


Kärlekens språk


Endast i
kärlek
finns språket.

I kärlekens
komplexa rymd ser
jag människan.
I hennes
prakt

Ser också
dig, den lidande, du
som tappat ditt
språk.

Din förfalskade
kärleksrymd tömmer
dig nu på
ord. Dövstum

Bortom kärlekens
logik
finns det outalade
språket, de mest
omöjliga orden.

Svåra ord som
vi inte
känner till.

Där endast
blickar, närhet och
beröring kan
leda oss rätt i
vårt lexikon.




Fri vers av Suzan
Läst 367 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-07-11 18:46



Bookmark and Share


  boen
Så vackert skrivet!

\"det outtalade språket\"
\"endast blickar, närhet och beröring kan leda oss rätt\"

Kommer att tänka på filosofen Wittgensteins uttalanden
om det osägbara
2007-09-21

  sonic
du skriver riktigt vackert
keep it up!!!
2007-07-11
  > Nästa text
< Föregående

Suzan
Suzan