Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En hyllning till det mest underbaraste djuret på jorden




Vargar

Vargar

Magnifika, fantastiska

Springer, jagar, ylar

Underbara rysningar av ylandet i månskenet

Vargar




Fri vers av Hinata
Läst 388 gånger
Publicerad 2007-07-12 16:15



Bookmark and Share


  * Ammi *
Hm.. håller inte riktigt med här, men visst är de fascinerande ..
2007-07-12
  > Nästa text
< Föregående

Hinata
Hinata