Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till salu


Vad skulle du betala för två kvadratmeter cremefärgat fängelse?

Jag säljer min
hud
idag. Två kvadratmeter
cremefärgat
fängelse.

Tog med
bristningar, hårsäckar och
födelsemärken
också
Dem får man
tydligen på köpet.

Tänkte att
kanske finns det
någon som
har
bättre nytta av
den än vad jag
haft.

Den begränsar
mig så,
hindrar mig från
att känna, att
fritt falla
ut ur
kroppen

Därför var jag
tvungen
att spränga min
hud

Såsom mina
känslor
spränger mitt
hjärta

Vad skulle du
betala?




Fri vers av Suzan
Läst 579 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2007-07-12 20:37



Bookmark and Share


  KonstigaKatter
Med tanke på bilden och \"till salu\" under tänkte jag \"eee... vad tänker hon?!\" men nyfiken blev jag:) Tur i det;) Otroligt överraskande poesi med djup innebörd. Perfekt. Bravo!
2007-07-12

    ej medlem längre
En hel del...Välkommen till poeter.se förresten! Alltid lika roligt att ta del av dina tankar och dina underbara ord. / Peter E. (Sollefteå).
2007-07-12

  sonic
jag skulle betala vad som helst för att kunna
skriva som du=) otroligt vackert
2007-07-12
  > Nästa text
< Föregående

Suzan
Suzan