Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Handlar om en vän


Hennes Tankar


Vem är jag

Var för är jag

Så korkad, så ful

Hjärtat gör ont, ögonen fäller tunga tårar

Varför

Magen värker, armarna svider

Vem


Blodet rinner ner för fingertopparna

Det finns inga svar, ingen mening


Så blir allt svart




Fri vers av Freeway4
Läst 274 gånger
Publicerad 2007-07-12 23:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Freeway4