Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Crush













Åh, sångerna jag hört
med texter om känslor
har aldrig berört
lika mycket som nu
om kärlek och förvirring
om mig och om du
















Fri vers av Freeway4
Läst 359 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-07-12 01:54



Bookmark and Share


    obscura
hoppsan, här snubblar man in och läser en smått underbar dikt klockan 02.28 en lördagskväll.


tycker om att du skriver "mig och du" och inte "mig och dig". blir orginellt.
2009-07-12
  > Nästa text
< Föregående

Freeway4