Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...


Blåmes







Att man ska sänka skatten,
det är ju klart
När man har hög lön,
det är ju smart
Procenten blir större,
ju mer man redan har
Och vi säger att det är bra,
om man de sämsta jobben tar




Fri vers av Freeway4
Läst 414 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-09-24 16:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Freeway4