Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ska egentligen läsas högt, men.. jaja


rödja



Tranbärssaft
i mitt glas, kall och svag
dess bittra, dock söta
eftersmak
påminner mig om
dom som har lyckats
som har lycka i sina liv
som inte sitter bredvid
och kollar på när det händer
de som tar tag i släckningen
när nån annan startar bränder
Det röda i mitt glas
samma färg som mitt blod
lite tunnare, lite längre
hållbarhetsperiod
mina vätskor har torkat,
min ork tagit slut
det är det bittra och söta
som sipprar ut
ur min mun
i mina ord
jag blir så tunn
tillintetgjord




Fri vers av Freeway4
Läst 332 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-08-31 01:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Freeway4