Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...


Situation Östersund



När ångesten gjort intåg
och mitt mentala immunförsvar dukat under
Spelar min situation inte någon större roll

Vinet flödar, men förlorar i längden
de lyckliga dagarna var nog innan mössdagen
Och lagrarna växer tydligen någon annan stans

En influensa dubbar mig på lördagen till en fri man
men hostan river hårdare
När man inte har något att vara sjukskriven från




Fri vers av Freeway4
Läst 327 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-06-09 00:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Freeway4