Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Osäkerhet, helt enkelt.. eller svårt, snarare.


Osäkerhet


Jag är vingklippt

aldrig kommer jag få glida ut i världen

Aldrig kommer jag kunna stå på egna ben


Kylan kommer, likaså ensamheten

den ensliges längtan

Är som ett snöfall


Stilla, till synes oändlig

Kall


Min blygsel hämmar mig




Fri vers av Freeway4
Läst 231 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-07-12 23:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Freeway4