Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
serru..


Mord ryktesvägen


Frenetiskt rotar vi i andras liv
utan
hänsyn till bakgrund eller skada
skador som orskats av

Skvaller




Fri vers av Freeway4
Läst 265 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-07-13 00:25



Bookmark and Share


    Nattviol
får allergiska utslag av
skvaller!
i detta fall är det
rena rama
lustmorden vi snackar
om!
kort och koncist skrivet!
bra!
2007-07-19
  > Nästa text
< Föregående

Freeway4