Vi hade inte träffats på 5 månader. Hela min kropp skrek av stark längtan.

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vi hade inte träffats på 5 månader. Hela min kropp skrek av stark längtan.




Tack för att du vågade möta mig igen.

 

Våra kroppar mötes våg efter våg

 

ett vulkanutbrott  tog över hela min kropp

och förlöstes genom mitt hjärta

 

jag skrek av lättnad, jag vågade kapitulera.......

 

Frihetskänslan smekte mjukt mitt inre

 

 

 




Fri vers av sabina stark
Läst 315 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2007-07-13 09:39



Bookmark and Share


  Anna Nickolausson
En härlig känsla
2007-07-19

    sunnanvind
Sensuellt underbart! Applåd!
2007-07-13

  Bjarne Nordbö
GRATTIS: jag som är en väntare fick här beskrivet vad jag väntar på. TACK.
2007-07-13
  > Nästa text
< Föregående

sabina stark
sabina stark