Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

behov: En kram

en liten kram
du ville ha
jag ville torka dina tårar
en liten kram
skulle sitta bra
du sa att älska dig var för dårar
En liten kram
en regnig da'
trots sommar jag längtar tills det vårar
en liten kram
det ska du ha
jag önskar dig frihet från det som sårar
en liten kram
varje da'
att utrota själadödande tårar




Fri vers av Xena
Läst 357 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-07-13 09:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Xena