Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

All-in

 

Likt en desorienterad duva som söker sitt slag,

letar du desperat efter innehåll i ditt liv vareviga dag.

Likt pilen i en trasig kompass irrar du runt utan mål,

famlar efter substitut som kan fylla själens svarta hål.

Likt en pokerspelare går du All-in för en enda liten kick,

i hopp om att kunna glömma den kärlek du aldrig fick.




Fri vers av Berra Bäver
Läst 296 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-07-13 10:21



Bookmark and Share


  Nina V A
Liknelserna ligger fint och skapar en tydlig förståelse till det stadie många befinner sig i - man letar, irrar och försöker förstå, glömmer och fortsätter i ett beteende som är ganska svårt att ta sig ur
2007-07-14

  stella
Fin sak med bra innehåll och bra rytm!
2007-07-13
  > Nästa text
< Föregående

Berra Bäver
Berra Bäver