" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

 




Eftertankar

Aha
kärlek är alltså
att bry sig om andra
och se att
de kan vilja ha lite kärlek
även om de inte säger så mycket
om vad de behöver
så är det alltså så att
de tar det för givet
att man tycker om dem
och att man hjälper till
om de vill

Synd
att jag inte visste det
tidigare
det skulle ha besparat mig
ett dussin sorger

Men det är väl bara
att segla vidare
helt enkelt

***

Segla mot
solen som dimper ner
i fjärran
så att jag får skynda på
att komma ikapp den

Eller kanske enklare
att sova nu
och vänta på nästa dag




Fri vers av Bengt H VIP
Läst 336 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-07-13 11:19



Bookmark and Share


  Ken Taurus
Kärlek! Så enkel men ändå har vi gjort den så komplicerad. Du skriver ärligt och rakt. Det känns som den rätta vägen. För kärlekens väsen är väl i grunden enkelt.
2007-07-14

  prinscess VIP
vacker text
på att hoppas nästa dag
2007-07-13
  > Nästa text
< Föregående

Bengt H
Bengt H VIP