Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Trettonde juli-07







Tankarna tvinnar trådar
med ett lugn
stundtals vackert
som ett luftslott

sett i ljuset av drömmar





Övriga genrer av Bim
Läst 267 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-07-13 14:06



Bookmark and Share


    legolas
Vackra, vackra ord ! Bravo bim !
2007-07-17

  Lilla My* VIP
Skira trådar spinns runt din lätta vackra luftslottspoesi**
Fiint**
2007-07-14

    Maria Malm
Lugnt, harmoniskt och vackert..
2007-07-13

  Rachel Roth
en värld av tankar och drömmar...
skönt ändå att lugnt och vackert
2007-07-13

    WonderlandWhispers
\"sett i ljuset av drömmar\"

mycket vacker rad! fast jag gillar inte riktigt rubriken...
2007-07-13
  > Nästa text
< Föregående

Bim