Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ur fågelperspektiv






Med huvudet
dolt i vingens kupa

medan tidens pensel
målar himmlen blå



Gryningsljus
över darrande ögonlock

Barmhärtighet
viskar en röst

när tidens pensel
tonar fram en orörd dag





Övriga genrer av Bim
Läst 269 gånger
Publicerad 2007-07-13 15:44



Bookmark and Share


  Rachel Roth
denna är så vacker..och fulländad
2007-07-22

  Jer
Tycker om.
2007-07-21

    legolas
Jag bara njuter :o)
2007-07-17
  > Nästa text
< Föregående

Bim