Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Insikt

Biten

av en giftig insikt

tror inte det hjälper

                                 med salubrin

2007




Fri vers av Pernilla Fredriksson VIP
Läst 517 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-07-13 19:02



Bookmark and Share


  Bjarne Nordbö
Härlig insikt , bra formulerat. Pröva med vitlök.
2007-07-13
  > Nästa text
< Föregående

Pernilla Fredriksson
Pernilla Fredriksson VIP