Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till dig Älskling


När änglarna tar ett hårdrocksriff i himlen


Jag tycker om att
vara ditt
levande
instrument.

När mina lår är
dina pukor
och mina axlar är
dina cymbaler

När du spelar
keyboard
över mina bröst
och håller
takten med
baskaggen som är
mina fötter.

När du drar
ett gitarrsolo över
min mage och
låter
min navel vara
din svajarm.

Jag tycker om att
vara din
levande
orkester.

När vi skapar
musik
tillsammans utav
vår kärlek.

Det är då min
poesi
blir till och dina
låtar
växer fram

Och änglarna
tar ett
hårdrocksriff
i himlen.




Fri vers av Suzan
Läst 562 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2007-07-13 21:45



Bookmark and Share


    Michael "Highlander" Ekblad
Otroligt bra dikt. Med sådanna ord förevigar man en människa på nolltid.
2007-07-29

  TheThinLine
Helt underbar text :) och som den hårdrockare jag är gillar jag den dubbelt upp!
2007-07-18

  Lejonhjärtas poesi
Som den ljuvaste musik i takt med kärlekens poesi
2007-07-14

  Catboy
otroligt vacker! Hoppas ni fortsätter spela vacker musik ihop :)
2007-07-13
  > Nästa text
< Föregående

Suzan
Suzan