Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

med öppen hand




jag håller ut min hand

och väntar

ser

om du vill stanna

annars låter jag dig gå

din egen väg

för det enda jag vill

är att du finns hos mig

av fri vilja

utan att stöta bort mig

utan att behärska

utan att underkasta

utan

bara

stanna

för att du

vill



tillsammans




Fri vers av glittertindra
Läst 1147 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2007-07-14 01:05



Bookmark and Share


    Atoush
"enkel" och väldigt fin!
2009-10-12

    ej medlem längre
Tänk så ofta
man hittar just den dikten
just den dagen
man bäst behöver den

:-)
2008-01-17

  To
Vackra och tilltalande rader om kravlös kärlek och frihet. :)
2008-01-08

  Micael Axelsson
Respektfull tillsammans kärlek... det är med en varm känsla jag sitter, efter att tagit del av sista radens ord
2007-12-22

  Larz Gustafsson VIP
Precis så är det med Jesus.
Han vill att vi skall älska Honom frivilligt.
Associationen kom direkt då jag läste din dikt.
2007-11-20

    Glittra G
Viktiga tankar. Vackert. Vemodigt. Aktuellt. G
2007-11-07

  Ronny Berk
så väl formulerar du öppenhet och inbjudan... den fria viljans krav och begäran... ja...
2007-07-21

  aftermath
känner igen mig här..
kan man annat än sträcka ut sin hand?
det gör ont när den inte tas emot
2007-07-16

  Albert
o så fint beskrivet
tänk om det kunde funka så
!
2007-07-16

  Vilsen Annette-hittar vägen
Vackra ord om ömsesidig kärlek och respekt!
2007-07-15

  Vind
Kärlek är bara vacker när den är fri... Fina tankar
2007-07-15

  Annika Gustafsson
jag känner känslan och böjer ödmjukt mitt huvud till denna kärlek
2007-07-14

  Nikolai Jungsin VIP
En fin önskan
så mysigt skildrat
2007-07-14

  nettizen
Ja, det går ju aldrig att hålla nån kvar i längden om de inte vill... och visst känns det bäst att veta att ens älskade finns där för att det är just där de vill vara. :)
2007-07-14
  > Nästa text
< Föregående

glittertindra
glittertindra