Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fruktan

Svart öga stirrar
Blottlägger min nakna kropp
Tystar och våldtar




Bunden vers (Haiku) av Tigerflickan
Läst 538 gånger
Publicerad 2005-03-28 14:29



Bookmark and Share


  Markattan
Den här ger kalla kårar längs ryggen, starka, tunga bilder frammanas. Mycket bra skrivet!
2005-04-08

  Susanna
Håller med nedanstående.
Väldigt bra skrivet!
2005-03-28
  > Nästa text
< Föregående

Tigerflickan