Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärleksängen

Låt dagen bli varm
värm ängens bolster
för där ska vi vila

Om droppar dock faller
gör vi bo av grenar
och ligger däri

Inga väders makter
kan hindra vårt möte
ej heller någon man
inte heller en kvinna

Jag ser dig vid vägen
din silhuett emot skogen
underbar är stunden

Solen den värmer
din själ är min
min själ är din

I passion vi förenas
oh ljuva stund
låt solen för alltid skina

Din hand på mitt hår
min hand i din nacke

ögon möts

tiden stannar




Fri vers av Carol Baylis
Läst 450 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-07-15 17:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Carol Baylis
Carol Baylis