Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En tår håller mig sällskap inatt


Jag ligger ensam i min säng
Det är tyst och kallt
Jag tänker på dig
En tår fälls från ett av mina slutna ögon

Som för att hålla kvar minnet av dig
låter jag den kalla droppen
ligga kvar en stund på min kind
i nattens mörker

Trots den fruktansvärda smärtan
lockas jag ständigt att besöka
den behagingivande kammaren
som för mig tillbaka i tiden

Som för att glömma
slå bort smärtan
och få lugn och ro
torkar jag sedan bort tåren

Men inte helt oväntat
kvarstår ändå minnena
från den tid som var
tillsammans med dig




Fri vers av Susanna
Läst 716 gånger
Publicerad 2005-03-28 17:37



Bookmark and Share


  BaraEnFlicka
Bra bra o åter bra!:)
2005-10-11
  > Nästa text
< Föregående

Susanna
Susanna