Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till någon...


Syskonkärlek

Jag har en hemlig bror
så väldigt olik mig
Han blir aldrig stor
men det är helt okey

I hemlighet vi leker
och talar magiskt språk
Ibland mitt hår han smeker
Ibland så blir det bråk

Han är nattens prins
och älskar spratt och spex
Det vackraste som finns
Han vill jämt ha sex

Själv söker jag solen
och älskar lugn och ro
Som den motsatta polen
bär jag på en tro

Hand i hand vandrar vi
ändå han och jag
Motsatser i harmoni
med varsin skriven lag









Fri vers av Carola Jeryd
Läst 5128 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-07-16 02:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Carola Jeryd
Carola Jeryd

Mina favoriter
1500 dagar-nånting
för