Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

iris

Tårars flöde.
Iris fönsterskrapa.

Glasklart




Bunden vers (Haiku) av Maria Zena Viklund
Läst 422 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2007-07-16 12:09



Bookmark and Share


  Bjarne Nordbö
Glasklart som sagt.
2007-07-16

  * Ammi *
Applåder!
bra
2007-07-16
  > Nästa text
< Föregående

Maria Zena Viklund
Maria Zena Viklund