Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

drömsömn

Sömnen fogar samman.
Det dagen väckt upp

Drömfångad.




Bunden vers (Haiku) av Maria Zena Viklund
Läst 521 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2007-07-16 12:13



Bookmark and Share


  Lina Hellstrand
kort och vackert.
2007-07-25

  Jer
Fogad söta drömmar,
fina dagar väntar.
2007-07-23

  noname_realmind
DrömVacker... :))
2007-07-19

  "Silver" VIP
Så sant och perfekta ordval, mycket träffande. En läsning som fångar.
2007-07-17

  Night Soul Woman
Den här gillar jag!Bra skrivet!*applåd*
2007-07-17

  Bjarne Nordbö
Duär de få ordens okrönte mästare. Nu kröner jag dej.
2007-07-16

  * Ammi *
ja så sant så ..
2007-07-16
  > Nästa text
< Föregående

Maria Zena Viklund
Maria Zena Viklund