Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

älskog

Älska livet vacker.
Förläng nattens patrull.

Imorgon sova.




Bunden vers (Haiku) av Maria Zena Viklund
Läst 524 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2007-07-16 12:15



Bookmark and Share


  Catrin
mmm sova är en världslig sak, älska däremot är av högsta prioritet... snyggt!
2007-08-11

  Micael Axelsson
Har läst den innan, och den får mig att le. Det är sådan livsbejakande energi som strömmar genom den, och det är underbart.
2007-07-28

    ej medlem längre
Jag läste några av dina - alla fina - den här blev pärlan.

*
2007-07-18

  Bjarne Nordbö
Jublar.
2007-07-16
  > Nästa text
< Föregående

Maria Zena Viklund
Maria Zena Viklund