Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

draklek

Drake leker med vinden.
Högt ovan molnen.

Nedan barnet.




Bunden vers (Haiku) av Maria Zena Viklund
Läst 560 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2007-07-16 12:24



Bookmark and Share


  Catrin
Åh denna gillar jag... känslan att hålla i det där snöret ger än en liten känsla av att kunna flyga. Dessutom har jag haft många mysiga drakstunder med mina barn, som du här påminner mig om.
2007-07-26

  noname_realmind
Snacka om högvindad utsikt som insikt...
Lek på hög nivå...
Suverän metafor!! **applåd**
2007-07-19

    ej medlem längre
fin titel och vackert innehåll ! mycket bra
2007-07-19

    Maria Malm
Härlig bild fångad.
2007-07-18

  danshäxan
jättesnyggt!
\"nedan barnet\" tog
faktiskt andan ur mig....
/ danshäxan
2007-07-18

  peoesson
Påminde mig om en bok jag tror heter \"Flyga drake\" och som jag sträckläste för någon månad sedan.
Allt det magiska med drakar, friheten kanske.
2007-07-17

  Bjarne Nordbö
Ordsnålhehet som säger massvis. Tack.
2007-07-16

  * Ammi *
applåd!
2007-07-16
  > Nästa text
< Föregående

Maria Zena Viklund
Maria Zena Viklund