Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Och himlen har alltid funnits i oss

 

 

Ögonlock dansar flaxar som fåglar i skyn

vingar äro det som förer dem till himlens djupa blå

blå ögon gröna bruna dolda under snöflingor på ett ögonlock

ett ögonblick begraves under dina ögons lock

och du missar världen för den sekunden

 

Ty själen äro himlen i oss själva




Fri vers av Flickan*i*L*för*Lycka*
Läst 373 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-07-16 16:54



Bookmark and Share


  Carlita
underbart vackert, sparar dina ord!
2007-08-15
  > Nästa text
< Föregående

Flickan*i*L*för*Lycka*
Flickan*i*L*för*Lycka*