Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ikväll klär jag mig i dina ord


Ikväll klär jag
mig i
dina ord. Låter
dem täcka
hela min ärrade
kropp,
bränna bort min
fulhet som
salpeter
mot min hud.

Ikväll gör
du mig
vacker, kysser
mig
perfekt.

Kring foten
skaver inte bojan
mera nu, och
ryggen
har slutat klia. Jag
känner såren
läka, pulserande.
De har slutat
vara.

Utanför fönstret
faller
himlen, eller så
är det
änglar. Rakt
ner.

De vackraste
kropparna är de
som faller, som
släppt taget, slagit av
kedjorna. Ryggen
kraftigt böjd
bakåt, bröstkorgen
hävd, ögon
som skriker av rädsla och
frihet.

Precis så
faller änglarna nu,
utanför vårt
fönster.
Ikväll

Ikväll när du klär
mig med dina
ord.
Ikväll när du älskar
mig vacker.

Nu när
du får min
kropp att
falla.
Med dig.




Fri vers av Suzan
Läst 360 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2007-07-16 19:32



Bookmark and Share


  issac.a.m
Hjärtat kan tala genom dina ord...
Så vackert
2007-11-25

  aol
så passionerat vackert jag längtar
2007-10-20

    Brell
Otroligt. Super.
2007-07-16

    Herr Ångest
Wow.. riktigt riktigt bra!
2007-07-16
  > Nästa text
< Föregående

Suzan
Suzan