Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vänskapsvinden

När orken tagit slut
När ingenting funkade
Viljan började tyna bort
När jag nästan försvunnit
Ut i Ingenting landet

Då kände jag hur en varm vind blåste förbi
En vänskapsvind
Jag läste en mening
Sen var jag fast

I ditt stora spindelnät
Som så många andra

Du väcker viljan till liv
Sakta men säkert
Visar att världen inte är endast svart

Du tände ett litet ljus i mitt sinne
Och du tänder fler för var dag

Mycket är svart
Men det finns gråzoner
Livet är en kamp
Men med dig vid min sida
Är jag beredd att offra allt




Fri vers av GatanSomTogSlut
Läst 328 gånger
Publicerad 2007-07-16 20:45



Bookmark and Share


  Alltjagälskar
Verkligen jättefin! :D
2007-11-10
  > Nästa text
< Föregående

GatanSomTogSlut
GatanSomTogSlut