Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Släck den själ som brinner

Det är en själ som brinner
Det går inte att förstå
Jag vet att ni inte hinner
Släcka elden i min själ

Dem säger att det är tanken som räknas
Men en tanke kan inte rädda liv
För att hinna släcka en eld måste allt beräknas
Ingenting får gå fel

Men ett människoliv
Då måste man agera fort
Innan någon fått ta sitt sista kliv
Och livet blir kort

Hur vet man vem man ska rädda?

Det finns så mycket tankar och frågor
Som aldrig får ett svar
Tänk om man var en gädda
Bara simma omkring
Inte bry sig om någonting

Livet går att sudda ut
Tårarna också
Men inte minnena..




Fri vers av GatanSomTogSlut
Läst 259 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-08-03 15:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

GatanSomTogSlut
GatanSomTogSlut