Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min hand så vackert i din

Kände du hur fint det var
Ett leende och skratt, vi ger och tar
Hur bra min hand passade i din
Din hand höll så fint om min
Helt i otakt hamnade vi
Bästa vänner det är ni
I salen ekade skrattet högt
Men dansen den gick trögt
Men det hindrar inte våra händer
Från att passa ihop i alla länder
Känslan i min kropp går inte att sudda bort
I min hals blir det alldeles torrt
I tanken är du en riktigt bra kille
Men i verkligheten är du ett snille
Du vet att vara tyst när du ska
Du gör saker som är bra
Kände du hur bra din hand passade i min
Min hand höll så fint om din




Fri vers av GatanSomTogSlut
Läst 265 gånger
Publicerad 2009-02-11 22:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

GatanSomTogSlut
GatanSomTogSlut