Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Änglasyster

Så lika men ändå så olika
Så långt borta fast ändå så nära
Någonstans i den andres hjärta
Där kan vi hitta oss själva

Som en Ängel kom du in i mitt liv
Tog en plats i mitt hjärta
Som jag inte trodde fanns
Du blev Systern jag aldrig fick

Det spelar ingen roll hur många du känner
Att du har andra vänner
För ingen kan ta dig ifrån mig

Djupt i mitt hjärta kommer du alltid finnas kvar
Vad som än händer
Så är du min syster och vän




Fri vers av GatanSomTogSlut
Läst 277 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-08-03 15:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

GatanSomTogSlut
GatanSomTogSlut